اسلام هراسی
اسلام هراسی
مجمع جهانی فقه اسلامف در هجدهمین نشست از تاریخ 24 تا 29 جمادی الثانی 1428 در شهر پورتراجای مالزی پس از بررسی تحقیقات انجام شده در مورد: پدیده اسلام هراسی و با توجه به آثار شوم اسلام فوبیا (اسلام هراسی) که منجر به فشار بر مسلمانان و ایجاد تنفر از مسلمانان گردید (انباشت رخ دادهای تاریخی با تحلیلهای مغرضانه، تبلیغات دشمنان اسلام، وکم کاری و احیانا انعدام تعریف صحیح اسلام از ناحیه ما مسلمانان)
مجمع جهانی فقه اسلامی با درک آثار و نتایج این پدیده شوم نکات زیر را به تصویب رساند:
1- ضروری و لازم است دولت های مسلمانان و سازمانهای اسلامی ونهادهای بین المللی اسلامی با اتخاذ استراتژی توانا و قدرتمند و راه کارهای عملی و میدانی که سایر جوانب اعم از اطلاع رسانی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی دربرگیرد هم چنین راه اندازی شبکه ماهواره ای ویژه شناساندن اسلام ناب و تبیین حقایق و جهان بینی دین اسلام.
2- ضرورت ایجاد اتاق فکر مشترک توسط دولت های مسلمان و سازمانهای جهانی اسلامی به منظور تصمیم گیری و رویارویی منسب و مطلوب علیه فتنه انگیزی و توهین های که بر علیه اسلام راه انداخته اند
3- دعوت کردن جامعه جهانی به همکاری با دولت ها و سازمان های اسلامی به منظور ایجاد جبهه ای توانمند در مقابل این پدیده شوم و در کنار این جبهه ما نیز وظیفه داریم فرهنگ انسان دوستی و همیاری میان سایر ادیان و ملیت ها.
4- اقلیت های مسلمان در هر سرزمینی که باشند موظّفند: پیام آوران صلح و آرامش و امنیبت بوده و مروّج فرهنگ اسلام باشند و از ارتکاب هر نوع خشونت و یا اقدام به کاری که موجب سوء ظن به اسلام گردد اکیدا خودداری نمایند.
مجمع جهانی فقه اسلامی دولت های مسلمان را به حمایت همه جانبه از این اقلیت ها در راستای تعلیم و آموزش صحیح دین اسلام دعوت می نماید. زیبنده است دولت های مسلمان سازکارهای دائمی برای تقویت رابطه و تعامل با اقلیت های مسلمان ها در کشور ها ایجاد نمایند.
5- بررسی و رصد کتب و مقالاتی که پدیده شوم اسلام هراسی را در بردارد و دست به کار شدن انیشمندان مسلمان آشنا با زبان ها و فرهنگ ها و فعال کردن میزگردها و سمپوزیوم های گوناگون به منظور ارائه تصویر ناب و حقیقی از اسلام و مسلمانان.
6- آموزش و آماده سازی افراد اعزامی به کشورهای غیر مسلمان به گونه ای است که علاوه بر فراگیری زبان آنان از نظر عملی و رفتاری الگوی مناسبی برای مسلمان باشند.
7- ایجاد گفتگو و محاوره و برپایی رابطه با دیگران بر اساس احترام متقابل و مفرفی اسلام واقعی ناب و فتح باب گفتگوی تمدنها.