دل باخته محبوب

دل باخته محبوب

نیست از روم عرب پیوند ما نیست پای بند نسب پیوند ما


دل به محبوب هجازی بسته ایم زین سبب به یکدیگر دل بسه ایم

روزی شـیـطان عرض کـرد که، الهی! بندگان تـو، تـو را دوسـت
می دارند و نافـرمانی تو می کنند و مــرا دشمن دارند و اطاعتم
می نمایند.
خطاب رسید که ای ابلیس! به واسطه همان دوستی که با من دارند
و دشمنی که با تو دارند، از نافرمانی های آنها درخواهم گذشت.


عبدالرشید زمانی متولد 1373/03/01 دانشجویه رشته مهندس پزشکی


ای مسلمان بیدار آگاه باش

که دشمن تیشه بر داشته و بر ریشه میزند


کلمات کلیدی

تصاویر دیدنی

تصاویر

توکل‌ و اعتماد به‌ خدا در امور زندگی

برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم

علل ریزش مو

ریزش مو

درمان ریزش مو

استرس و راه های درمان آن

رازهای سرکه سیب

همه بلاهایی که سرخ‌کردنی‌ ها بر سرتان می آورند

نکات علمی جالب

مطالب علمی جالب

نکته های جالب 1

وضو و معالجه بیماری ها

نکات علمی درباره زعفران

خواب بیش از ۸ ساعت احتمال سکته مغزی افزایش می دهد

ویژگی های یک عشق واقعی چیست؟

ساخت دقیق‌ترین ساعت جهان با دقت ۱۶ میلیارد ساله!

مورچه‌ ها در لانه خود توالت عمومی دارند!

عرضه گوشی مخصوص مسلمانان در بازار روسیه

سه آیه که جهان را تغییر داد: بی‌مانندی کوچک‌ترین سورۀ قرآن

جملات خطرناک و ممنوعه در زندگی خانوادگی

هنر شادی کردن و شاد بود

هفت راه ساده برای ایجاد خاطراتی ماندگار در کنار همسرتان

دعوای زن و شوهری را چگونه کنترل و مدیریت کنیم؟

جایگاه و اهمیت اندر و نصیحت و آداب آن

واقعیت امت اسلامی و نیاز به فقه اولویت ها جهت رفع مشکلات

اهداف و اسرار ازدواج … چرا ازدواج بکنیم ؟

نوجوانان باید بدانند که …

در مورد رابطه جنسی

آخرین نظرات
  • ۲۶ بهمن ۹۲، ۲۰:۱۶ - امیر سرافراز
    خوب بود
نویسندگان

تکنیک های تست زنی

شنبه, ۹ آذر ۱۳۹۲، ۰۲:۲۹ ب.ظ

تکنیک های تست زنی

 

در مورد روش تست زنی سر جلسه ی آزمون. اینا رو سعی کن توی آزمونای آزمایشی اجرا کنی که توی کنکور فوق العاده به کمکت میاد و وقتت رو تنظیم میکنه و تا 90% بهت اطمینان میده که وقت کم نمیاری. خیلی ها با این مشکل روبه رو هستن که سر آزمون وقت کم میارن و افسوس که خیلی از سوالا رو بلد بودیم و نرسیدیم

اول تکنیک ضربدر و مثبت و منها: یعنی اینکه سر آزمون شروع می کنی به زدن تست ها. به هر تستی که رسیدی و دیدی یکم ممکنه بیشتر از وقت استاندارد زمان ببره کنارش یه ضرب در میذاری و ازش رد میشی. اگه برداری سوال رو بخونی و روش فکر کنی و بعد ببینی که نه بهتره ازش رد شم چون زیاد وقت میبره و کنارش یه ضرب در بذاری فوق العاده اشتباه کردی. چون علاوه بر اینکه زمانت رو از دست دادی تست رو هم از دست دادی! پس یادت باشه برای استفاده از این سه علامت روی سوالایی که میخوای علامت بذاری بیشتر از 3 ثانیه وقت نذاری. چون با دیدن سوال می تونی تشخیص بدی که سوال چقدر محاسبات عددی داره یا چقدر لازمه روش فکر کنی. پس اگه طوری بود که توی زمانبندی استاندارد می تونستی حل کنی همون 3 ثانیه اول تصمیمت رو بگیر. این از سوالای ضرب در. همین جور که داری سوالا رو می ری جلو به هر سوالی که رسیدی و دیدی که اصلا بلد نیستی یک علامت منفی کنارش بذار و بی معطلی رد شو. این کار معمولا برای سوالایی اتفاق میفته که یا فرمولی رو باید استفاده کنی و می دونی بلد نیستی، یا سوال خیلی پیچیده است و تا سوال رو بفهمی کل زمانت پریده، یا روی موضوع تسلط نداری و می دونی اگه بخوای حل کنی ممکنه وسطش بمونی. سوالایی رو هم که جواب دادی رو کنارش یه مثبت گنده بذار به این معنی که حلش کردی. حالا که از این سوالا گذشتی آخرش یه عالمه زمان زیاد میاری. بر میگردی و اونایی که ضرب در گذاشتی رو حل می کنی. اگر باز هم وقت اضافه آوردی بر می گردی و به منفی ها یه نگاهی میندازی. چه دانی! شاید یه فرجی شد و اونا رو هم حل کردی! با این روش همه ی سوالایی رو که آسون بوده و بلد بودی زدی و سوالای سخت تر رو هم زمان بندی کردی . سوالایی رو هم که مطمئن بودی هم معلومه. 

*برای اینکه توی تکنیک ضرب در منفی مثبت موفق باشی باید دو تا ویژگی داشته باشی: جرات رد شدن از سوال رو داشته باشی. یعنی وسوسه نشی که بشینی و یه نگاهی به سوال بندازی شاید حل شد! نه. در آخر براش وقت کنار گذاشتی دیگه. پس نگران نباش. و دوم اینکه جرات منفی گذاشتن رو داشته باشی. نگی که حیفه منفی بذارم. نه. اگه بعد از سوالای ضرب دری وقت اضافه آوردی به اونا هم می رسی. پس اینکه زود تشخیض بدی که کدوم علامت رو بذاری یا سوال رو حل کنی مهمه.

تکنینک بعدی تکنیک زمان های نقصانی هست: اینطوریه که دفترچه که به دستت رسید شروع می کنی به زدن سوالای درس اول. مثلا نوشته "زمان پیشنهادی برای این درس 20 دقیقه می باشد" . زود این 20 دقیقه رو خط میزنی و مینویسی 15 دقیقه. بعد به خودت می گی: " برای این درس 15 دقیقه وقت دارم. 15 دقیقه که تموم شد باید رد شم برم درس بعد." درس بعد رو هم همین کار رو می کنی. با این روش توی دفترچه ی 4 مجموعه ای حدود 20 دقیقه وقت اضافه میاری. تازه زمان رد شدن از سوالای ضربدر و منفی رو هم به این 20 دقیقه اضافه میکنی. یعنی یه دور دفترچه رو خوندی و سوالایی که بلد بودی رو زدی تا نیم ساعت هم هنوز وقت داری.

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۹/۰۹
عبدالرشید زمانی

تکنیک های تست زنی